Hevoshieronta

Hevoshierontapalvelut saatavilla toisen yrityksemme, H&E Enterprises Ay:n kautta; sekä klassinen hieronta että erittäin hellävarainen, mutta todella tehokas O.T.E. Hieronta (katso lisää http://www.otehoitokeskus.fi/hevosille.html).
 Käytössäni on myös HandyCure -laserlaite sekä syvien lihasten rentoutukseen kehitetty Thumper Equine Pro.

Hieronnan kesto noin 60 minuuttia. Hieronnan hinta 50 e/hevonen/kerta. 
O.T.E. Hieronta 50 e/kerta. O.T.E Hieronnan kesto noin tunti.

Pelkät laserhoidot à 20 min, viiden kerran kortti 100 e. Jos tallilla on samalla kertaa hierottavia hevosia, laserhoito on 15 e/kerta.

Hieronnan hinta sisältää arvonlisäveron 24 % sekä kilometrit 30 km säteellä, ylimenevistä kilometreistä erillinen km-korvaus.
Hoitoa varten tulee olla käytettävissä rauhallinen tila, jossa lämpötila pysyy vähintään hieman nollan yläpuolella. Hevosen voi liikuttaa ennen hierontaa, kunhan se ei ole hikinen hieronnan alkaessa.
Mikäli hevonen on ulkona ennen hoitoa, se tulee tarvittaessa loimittaa. Märän hevosen hierominen ei ole mielekästä hoitajalle eikä miellyttävää hoidettavalle ;)

Varaathan hevoselle mahdollisuuden palautua hieronnasta, eli juuri ennen kisoja tai valmennusta ei kannata hevosta hierotuttaa. Hoitojen vaikutus ja palautuminen kestää 1-2 vrk riippuen hoitomuodosta.

Kysy rohkeasti lisää!
Puh. 045 230 0331/Elina. Yhteydenottoja toivon ensisijaisesti WhatsAppilla tai tekstiviestillä.

Hieronta-aikoja on elokuun loppuun saakka tarjolla vain viikonloppuisin, mutta 1.9.2018 alkaen myös päiväsaikaan.

Comments